Canlı Yayında Ekrem İmamoğlu’na ölüm tehditi!

Youtube’da yapılan bir canlı yayında İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ölümle tehdit edildi.

Canlı Yayında Ekrem İmamoğlu’na ölüm tehditi!

YouTube platformunda Mert Armağan isimli yayıncının bir programonda, konuk olarak katılan Nevzat Kaya isimli şahıs İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik tehditkar ifadeleri büyük yankı uyandırdı. AK Parti'ye yakın duruşuyla tanınan sosyal medya fenomeni Armağan'ın canlı yayınında, Kaya'nın İmamoğlu için kullandığı "Dişe diş, kana kan. Vermeyiz hemşerim. Ekrem İmamoğlu zannetmesin ki, o itlerin, o şerefsizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanı olacak. Suçsa suç. Ya ben ya başka birisi onu yaşatmaz" şeklindeki sözleri, geniş çaplı tepkilere yol açtı.

Olayın ardından Mert Armağan, konuğunun bu sözlerini kabul edilemez bulduğunu açıklayarak, İmamoğlu ve kamuoyu nezdinde özür diledi. Aynı zamanda Armağan, Nevzat Kaya ile olan tüm ilişkilerini sonlandıracağını ve birlikte herhangi bir yayın gerçekleştirmeyeceğini bildirdi. Bu olay, sosyal medya platformlarında ve kamuoyunda geniş çaplı tartışmalara sebep oldu.

Mert Armağan'ın Açıklaması Şu Şekilde;

"Bugün YouTube Kanalımıza Canlı Yayınımıza Konuk Olan Nevzat Kaya ne yazık ki birtakım kabul edilemez ifadelerde bulunmuştur. Amasız fakatsız, Ekrem İmamoğlu'nu kimse canı ile tehdit edemez. Demokrasinin gerektirdiği gibi seçimle gelen ancak seçimle gider. Kendisi ile ilişik kesilmiş olup tekrar bir yayın yapılmayacaktır. Canlı yayında bu tarz şeylerin önüne geçmek ne yazık ki mümkün olmamakla beraber yine yayın sahibi olarak bu yaşanandan dolayı başta Sayın İmamoğlu olmak üzere halkımızdan özür diliyorum. Bu tarz söylemler kime karşı olursa olsun asla kabul edilemez. Ayrıca yaşanan yakışıksız olaydan dolayı canlı yayını yayından kaldırıyorum"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bana karşı yapılan bu alçakça tehdit ve saldırıları şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem