Canlı bombada flaş gelişme!

Sultanahmet'te bulunan Turizm Şube Müdürlüğü'ne düzenlediği bombalı saldırıda ölen Elif Sultan Kalsen'in ailesi, Adli Tıp'ta kendilerine gösterilen cansız bedenin kızlarına ait olmadığını söyledi.Elif Sultan Kalsen’in annesi Şirin ve babası Mehmet Kalsen'

Canlı bombada flaş gelişme!

Sultanahmet'te bulunan Turizm Şube Müdürlüğü'ne düzenlediği bombalı saldırıda ölen Elif Sultan Kalsen'in ailesi, Adli Tıp'ta kendilerine gösterilen cansız bedenin kızlarına ait olmadığını söyledi.

Elif Sultan Kalsen’in annesi Şirin ve babası Mehmet Kalsen'in avukatları  Ebru Timtik gazetecilere yaptığı açıklamada, "Avukatı Ebru Timtik de ''İçeriye girdik. Anne ve babası da vardı. Bize 1.60 boylarında, beyaz tenli bir kadının cenazesini gösterdiler. Ancak bu Elif Kalsen değil. Ailesi cesedi teşhis edemedi'' diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü'ne yönelik dün akşam saatlerinde yapılan canlı bomba saldırısında Kenan Kumaş isimli polis şehit olurken, saldırgan Elif Sultan Kalsen de hayatını kaybetmişti. Saldırganın cesedi olayın ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmıştı.

Elif Sultan Kalsen'in anne ve babası da teşhis için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Saldırganın annesi Adli Tıp Kurumu önündeki gazetecilere tepki gösterdi. Bu sırada ailenin bir yakını da gazetecilere tepki göstererek, "Katil polisin ekmeğine yağ sürmeyin" dedi. Bunun üzerine polis ekipleri kadının yanına gidip kimlik kontrolü yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler