Çakıcı gibi mert olun, itiraf edin

ŞİŞLİ'de bir rezidansta öldürülen Fatih Edremit cinayetine ilişkin İsmail Onur Özbizerdik, Hasan Heybetli ve tutuksuz sanık Bülent Zara İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.Özbiderdik,  'Namusum üzerine yemin ederim ki bu cinayeti Hey

Çakıcı gibi mert olun, itiraf edin

ŞİŞLİ'de bir rezidansta öldürülen Fatih Edremit cinayetine ilişkin İsmail Onur Özbizerdik, Hasan Heybetli ve tutuksuz sanık Bülent Zara İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Özbiderdik,  'Namusum üzerine yemin ederim ki bu cinayeti Heybetli tek başına işledi'' dedi. İtiraz eden Heybetli ise, 'Yaşım 60. Bu yaştan sonra cinayet işleyecek olsaydım, düşmanlarımı vururdum. Cinayeti Onur işledi' diye konuştu.


HAKİM TERSLEDİ
 Edremit'in oğlu Alican Edremit sanıklara, sanık yakınları ona tepki gösterdi.

Çileden çıkan mahkeme başkanı, 'Burada Alaattin Çakıcı'yı da yargıladım. Dürüstçe, mertçe 'Ben öldürttüm' dedi. Siz de açıkça söyleyin' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem