Cafeden Cephanelik Çıktı

Kütahya'nın Simav ilçesinde, bir internet kafenin bodrum katında, içinde el bombası, tabanca, mermi ve patlayıcı madde yapımında kullanılan tozun bulunduğu bir koli ele geçirildi.4 Eylül Mahallesi'nde faaliyet gösteren A.Ö'ye ait internet kafenin bodrum k

Cafeden Cephanelik Çıktı

Kütahya'nın Simav ilçesinde, bir internet kafenin bodrum katında, içinde el bombası, tabanca, mermi ve patlayıcı madde yapımında kullanılan tozun bulunduğu bir koli ele geçirildi.

4 Eylül Mahallesi'nde faaliyet gösteren A.Ö'ye ait internet kafenin bodrum katında, içinde bomba olan bir paketin olduğu yönünde polise ihbar yapıldı.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, internet kafenin bodrum katında yaptıkları aramada, bir dolapta bulunan kolinin içinde, poşete sarılı el bombası, jelatin, kağıda sarılı patlayıcı madde yapımında kullanılan 42 gram toz, bir adet tabanca ve bu tabancaya ait çok sayıda mermi bulundu.

Gözaltına alınan internet kafe çalışanlarından H.A'nın, temizlik malzemesi almak için bodruma indiğinde buradaki dolabın içinde kendilerine ait olmayan bir koli bulduğunu, içini açtığında bu malzemeleri gördüğünü ve iş yeri sahibine durumu bildirdiğini söylediği öğrenildi.

Bulunan silah ve patlayıcılar, ilçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler