Büyükelçi Trabzon'dan seslendi

Hasseınpour ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, meclis başkanı Ali Osman Ulusoy ile oda yönetim kurulu başkanı Şadan Eren'den Trabzon ile ilgili bilgi aldı. Son yıllarda İran ile Türkiye arasındaki ticaret hacminde yü

Büyükelçi Trabzon'dan seslendi

Hasseınpour ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, meclis başkanı Ali Osman Ulusoy ile oda yönetim kurulu başkanı Şadan Eren'den Trabzon ile ilgili bilgi aldı.

Son yıllarda İran ile Türkiye arasındaki ticaret hacminde yükselme olduğunu ifade eden Hasseınpour, burada yaptığı konuşmada, ''İki ülke ilişkilerinin geliştirilmesi çok önemli. Bunun için İran ile Türkiye arasındaki ticaret hacminin zirveye ulaşmasını istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz'' dedi.

Ulusoy ise iki ülkenin tarihten gelen ilişkilerinin devam ettiğini anımsatarak, ''Bu ziyaret hem Türkiye hem de Trabzon için çok önemli. Türkiye'nin ve Trabzon'un geleceği için iki ülke arasında çok önemli çalışmalar yapıldı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem