Büyükaydın'dan ilk ziyaret

Büyükaydın'ın ilk ziyareti  AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı'nın çiçeği burnunda başkanı Yılmaz Büyükaydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü”  nedeniyle Dumlupınar İlköğretim Okulu, Ata İlköğretim Okulu ve Hasan Ali Yüc

Büyükaydın'dan ilk ziyaret

Büyükaydın'ın ilk ziyareti

 

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı'nın çiçeği burnunda başkanı Yılmaz Büyükaydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü”  nedeniyle Dumlupınar İlköğretim Okulu, Ata İlköğretim Okulu ve Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğretmenlerin bu anlamlı gününü tebrik etti.

Öğretmenlerin şefkat ve özveri isteyen meşakkatli bir meslek icra ettiklerini kaydeden Büyükaydın, “Eğitim bizim için her açıdan büyük önem arz ediyor. Bu nedenle AK Parti olarak her yıl bütçeden en büyük pay milli eğitime ayrılıyor. Milli eğitimde 2004 yılından beri adeta reform niteliğindeki birçok çalışmaya imza atıldı. Bu paralelde öğretmenlerimizin hayat standartlarını yükselttik.

 

Özlük haklarında ciddi iyileştirmeler yaptık. Hazırlık ödeneği ve ek ders ücretlerinde önemli ölçüde artırımlar sağladık. Ülkemizin geleceğinin inşasında söz sahibi çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz bizim için ayrı bir değer ve öneme sahiptir. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, başarıların devamını diliyorum” dedi.

 

Dumlupınar İlköğretim Müdürü Mustafa Balaban, Ata İlköğretim Müdürü Hamdi Kantekin ve Hasan Ali Yücel İlköğretim Müdürü Osman Öztürk ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken Pazar günü gerçekleştirilen kongrede AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilen Yılmaz Büyükaydın,  ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem