Büyükanıt: Benim neyim eksik

Beykent Üniversitesi'nde düzenlenen konferans sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Genelkurmay Eski Başkanı Emekli orgeneral Yaşar Büyükanıt, emekli paşaların darbe girişimi iddialarıyla ilgili sorular üzerine, "Ben bu isimlerin, darbe girişiminde

Büyükanıt: Benim neyim eksik

Beykent Üniversitesi'nde düzenlenen konferans sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Genelkurmay Eski Başkanı Emekli orgeneral Yaşar Büyükanıt, emekli paşaların darbe girişimi iddialarıyla ilgili sorular üzerine, "Ben bu isimlerin, darbe girişiminde bulunduklarına inanmıyorum" dedi.

 

Telefon dinlemeleriyle ilgili soruyu da yanıtlayan Büyükanıt, "Benim neyim eksik, beni de dinlemişlerdir herhalde. Şaka yapıyorum tabii ki. Dinleme muhtemelen olmuştur, bununla ilgili de çağrı gelirse gider ifademi veririm" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem