Bursa eski belediye başkanı öldü

Bursa'daki işyerinde silahlı saldırıya uğrayan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin hayatını kaybetti. Şahin, yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak tedavi görüyordu. Eski Bursa Büyükşehir

Bursa eski belediye başkanı öldü

Bursa'daki işyerinde silahlı saldırıya uğrayan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin hayatını kaybetti.

 Şahin, yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak tedavi görüyordu.


Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Acıbadem Bursa Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunan Şahin, yaşamını yitirdi.

4 Kasım Çarşamba günü, ortağı olduğu mobilya mağazasında Hüseyin Ş'nin silahlı saldırısına uğrayan Hikmet Şahin, iki bacağından yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Ciddi oranda kan kaybeden Şahin, yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak tedavi görüyordu.

1950 yılında doğan Hikmet Şahin, 28 Mart 2004 seçimlerinde AK Parti'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmişti. Şahin, Bursapor Kulübü başkanlığı görevinde de bulunmuştu. Şahin, son yerel seçimlerde aynı görev için DP'den aday olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler