Bulut Başbakan danışmanı oldu

Habertürk TV genel yayın yönetmenliği görevinden uzaklaştırılan Yiğit Bulut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı oldu. Yiğit Bulut'un yakın zamanda resmi ataması da yapılacak. Erdoğan'ın bu kararını almasının sebebi için "vefa" yorumu yapılıyor. Bi

Bulut Başbakan danışmanı oldu

Habertürk TV genel yayın yönetmenliği görevinden uzaklaştırılan Yiğit Bulut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı oldu. 

Yiğit Bulut'un yakın zamanda resmi ataması da yapılacak. Erdoğan'ın bu kararını almasının sebebi için "vefa" yorumu yapılıyor. Bilindiği gibi Yiğit Bulut, Başbakan için gösterdiği "sadakat" ile dillere düşmüştü. 

GÖREVİ NE OLACAK?
Yiğit Bulut medya ile ilgili bir göreve getirilmeyecek. Erdoğan'a ekonomi alanında danışmanlık hizmeti verecek. Özellikle de enerji piyasalarına yönelik danışmanlık görevi yapması bekleniyor. 

EN SON HASAN CEMAL'İ ŞİKAYET ETMİŞTİ
Medyayı her fırsatta Erdoğan'a şikayet eden Yiğit Bulut, sansür kuruluoluşturulmasını dahi önermişti. Yiğit Bulut, en son Hasan Cemal'i medya temsilcilerinin de bulunduğu bir toplantıda Erdoğan'a şikayet etmesi ile camiada eleştiri konusu olmuştu. 

HABERTÜRK'TEN MAKAMI İLE BİRLİKTE KOVULMUŞTU
Yiğit Bulut, geçtiğimiz hafta Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ'ın maili ile darbe yemişti. O mailde Bulut'un makamının kaldırıldığı haliyle de kendisi ile yolların ayırıldığı duyurulmuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler