Bülent Ersoy'a RTÜK Yasağı

Magazin gündemine adeta bomba gibi düşen Bülent Ersoy'un aldatılma görüntülerine, RTÜK yayın yasağı getirdi. Bu yasağın alınmasında, yüzlerce vatandaşın şikayeti önemli rol oynadı."Her magazin programında Bülent Ersoy ve kendisine ihanet eden eşi Armağan

Bülent Ersoy'a RTÜK Yasağı

Magazin gündemine adeta bomba gibi düşen Bülent Ersoy'un aldatılma görüntülerine, RTÜK yayın yasağı getirdi. Bu yasağın alınmasında, yüzlerce vatandaşın şikayeti önemli rol oynadı.

"Her magazin programında Bülent Ersoy ve kendisine ihanet eden eşi Armağan Uzun'un haberinin verilmesi, çocuklarımızı olumsuz etkiliyor.

Artık Bülent Ersoy'u görmek istemiyoruz" diyen vatandaşların bu sözleri üzerine, RTÜK harekete geçti. Bütün TV kanallarına yazı göndererek uyarıda bulunan RTÜK, bundan böyle Diva ile eşinin görüntülerinin ekranlara getirilmesini yasakladığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler