Bu seçimde halkın sesi yükselecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, bu seçimde, milletin sesinin kısılması için her tülü engeli ortaya koyan, darbeler yapan, zaman zaman casusluk faaliyetinde bulunanlara karşı halkı sesinin yükseleceğini söyledi. Nebati, AK Parti il başkan

Bu seçimde halkın sesi yükselecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, bu seçimde, milletin sesinin kısılması için her tülü engeli ortaya koyan, darbeler yapan, zaman zaman casusluk faaliyetinde bulunanlara karşı halkı sesinin yükseleceğini söyledi.
 
Nebati, AK Parti il başkanlığı tarafından Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda düzenlenen halk buluşması toplantısında, çok önemli günlerin arefesinde olunduğunu belirterek, 2-3 gün sonra Türkiye’nin gelmiş geçmiş en önemli seçimlerinden birinin yapılacağını söyledi.
 
Bu seçimde, milletin sesinin kısılması için her tülü engeli ortaya koyan, darbeler yapan, zaman zaman casusluk faaliyetinde bulunanlara karşı halkı sesinin yükseleceğini ifade eden Nebati, şöyle konuştu:
 
“Bu coşkunun sadece Kastamonu’ya değil Türkiye’ye adım adım yayılmasına, dalga dalga yayılmasına ve bu dalgaların içinde onulmaz mücadeleleriyle, dualarıyla her türlü özveride bulunan çok değerli hanımefendilerin değerli katkılarıyla, kadınlarımızın dualarıyla, gençlerimizin cesaretiyle, erkeklerimizin vakarıyla inşallah 10 Ağustos'ta Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecek. Ve seçilmiş olan bu isimle beraber, dünyanın en mağdur insanlarının da dua ederek, ‘Evet, bugün dualarımız kabul oldu, ibadetlerimizin neticesinde ellerimizi semaya açtık. Semalardan dualarımız kabul oldu. Çok şükür ki kendi içimizden yetişen bir insan, bizim gibi düşünen bir insan, mazlumların sesi olan bir insan, Gazze’deki, Filistin’deki yaralanan, katledilen, gözyaşı içerisinde ağlayan annelerinin, babalarının duaları kabul oldu’ diyenlerin, Kahire’de, Bağdat’ta, Halep’te, Şam’da, ‘Evet, bugün bayram günüdür, bugün zilletten illete kalkılan bir gündür ve bugün çok şükür ki Türkiye’de ayağa kalkan millet, inşallah ümmeti de ayağa kaldıracaktır’ haykırışlarıyla dua edecekleri bir günün arefesindeyiz inşallah. Öylesine önemli bir güne, bizler emeklerimizle, bizler dualarımızla, bizler reyimizle, bizler oyumuzla, bizler özgür irademizle inşallah, 10 Ağustos'ta, 14 Mayıs 1950 yılında başlayan, ‘Yeter, söz milletindir, karar milletindir’ düsturunu, sloganını inşallah fiiliyata soktuğumuz ve asla geriye dönüşün olmayacağı 10 Ağustos gününün arefesindeyiz artık.”
 
Nebati, 30 Mart'ta yaşanan başarı gibi, 10 Ağustos'ta da Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir oy oranıyla farklılığın ortaya konulacağını aktardı.
 
Dün geceden beri, teşkilatla Kastamonu’nun sokaklarında olduğunu belirten Nebati, şunları kaydetti:
 
“Ben, şunu görüyorum, mücadelesinde kararlı, yolculuğundan emin, yol arkadaşlarından emin ve varacağı menzile nasıl gideceğini çok iyi bilen bu hareketin, bu davanın neferi olmaya hazır, onlarca, yüzlerce, binlerce Kastamonu’luyu gördüm. Rabbim, Kastamonu’nun göstermiş olduğu bu özgüveni, bu sağduyuyu, bu vicdanlı duruşunu ve başbakanımıza, partimize, Türkiye’ye göstermiş olduğu bu müthiş desteği, bütün Türkiye’ye yaymayı nasip etsin diye dua ediyorum. Rabbim, hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem