Bu pazarda herşey bedava!

Kocaeli Pazarcılar Odası üyeleri bir vatandaşın itirazı üzerine mahkeme kararı ile kapatılan pazar yerinde tezgah açamayınca yaklaşık 6 ton meyve ve sebzeyi vatandaşlara ücretsiz dağıttı.Kocaeli Pazarcılar Odası’na bağlı esnaflar mahkeme tarafından yürütm

Bu pazarda herşey bedava!

Kocaeli Pazarcılar Odası üyeleri bir vatandaşın itirazı üzerine mahkeme kararı ile kapatılan pazar yerinde tezgah açamayınca yaklaşık 6 ton meyve ve sebzeyi vatandaşlara ücretsiz dağıttı.

Kocaeli Pazarcılar Odası’na bağlı esnaflar mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Yuvam Akarca Pazarı’nda bugün halka ücretsiz meyve-sebze dağıttı. Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim öncülüğünde Yuvam Akarca Pazarı’nda bir araya gelen pazarcı esnafı, Yuvam Akarca halkının mağdur olmaması için halka ücretsiz meyve-sebze dağıtımı yaptı. 6 ton sebze meyvenin dağıtıldığı Yuvam Akarca'da vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Pazara gelen vatandaşlara ihtiyaçları kadar ücretsiz sebze ve meyve verildi.

Pazara alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar, pazarcıların hazırladığı portakal, mandalina, elma, domates, salatalık, karnabahar gibi sebze ve meyve poşetlerini bedava alınca şaşkınlıklarını gizleyemedi. Konuyla akalı olarak konuşan Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, “Burada oturan bir vatandaş, pazar yerinin burada kurulmasını istemediği için kaldırılması için mahkemeye vermişti. Davayı kazandı. Mahkeme sonucu da yürütmeyi durdurma kararı verildi. 20 senedir burada hizmet veriyoruz. Biz burada vatandaşla bütünleştik. Burada eşi yanında olmayan, veresiye almak isteyen, durumu iyi olmayan vatandaşlar var. Pazar kurumayınca vatandaşların mağdur olmaması için böyle bir uygulama yaptık” dedi. Serim, uygulamanın her hafta devam edeceğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler