Bu Okul Ne zaman Açılacak?

Beklemekten sıkılan Başkaleliler, üniversitenin faaliyete girmesi için 10 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Yüksek Öğretim Kurumu'na yolladı ama bir şey değişmedi. Kaymakam Ali Arslantaş, yüksekokulun açılması için her türlü fedakarlığa

Bu Okul Ne zaman Açılacak?

Beklemekten sıkılan Başkaleliler, üniversitenin faaliyete girmesi için 10 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Yüksek Öğretim Kurumu'na yolladı ama bir şey değişmedi.

 Kaymakam Ali Arslantaş, yüksekokulun açılması için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını belirterek, Yüzüncü Yıl Üniversitesi'yle yazışmaların yapıldığını açıkladı. Kaymakam Arslantaş'a göre, yüksekokulun açılması Başkale'nin imajını da değiştirecek.

REKTÖR DEVREDE
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Hasan Ceylan, üniversite olarak bu yıl programlarında Başkale Meslek Yüksek Okulu'nun yer aldığını belirtmiş, fakat binada çeşitli tadilatların yapılması gerektiğini söylemişti. Şimdi Başkale halkı yüksekokulun açılacağı günü bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem