Bu da Yan Baktın Cinayeti

İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bir barda çıkan kavgada, 18 yaşındaki iki çocuk annesi kadın 14 yaşındaki genç kızı kendisine yan baktığı gerekçesiyle bıçakla öldürdü.Olay, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bir barda meydana geldi. 14 yaşındaki Ebru Altu

Bu da Yan Baktın Cinayeti

İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bir barda çıkan kavgada, 18 yaşındaki iki çocuk annesi kadın 14 yaşındaki genç kızı kendisine yan baktığı gerekçesiyle bıçakla öldürdü.

Olay, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bir barda meydana geldi. 14 yaşındaki Ebru Altunyılmaz ile 18 yaşındaki iki çocuk annesi Banu Ş. arasında "yan bakma" gerekçesiyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Banu Ş., çantasından çıkardığı bıçakla 14 yaşındaki Ebru Altunyılmaz'ı göğsü ve karnından bıçakladı. Çankaya semtinde bir dershaneye giden ve dershane çıkışında arkadaşlarıyla eğlenmek için bara gittiği öğrenilen Ebru Altunyılmaz, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı. Genç kıza ilk tedavi
Özel Şifa Hastanesi'nda yapıldı. Buradan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ebru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ebru Altunyılmaz'ı bıçakla öldüren 18 yaşındaki iki çocuk annesi Banu Ş.'nin de 14 yaşındayken evlendirildiği, ancak eşinden ayrı yaşamaya başladığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem