Boztepe Gemisi Söndürülemedi

Trabzon'dan yola çıkan ve Rusya'nın Sochi Limanı açıklarında beklerken yanmaya başlayan ''Boztepe'' adlı gemideki yangını söndürme çalışmaları sürüyor.Alınan bilgiye göre, Trabzon Limanı'ndan Rusya'nın Sochi Limanı'na yaş meyve ve sebze götüren ve limanın

Boztepe Gemisi Söndürülemedi


Trabzon'dan yola çıkan ve Rusya'nın Sochi Limanı açıklarında beklerken yanmaya başlayan ''Boztepe'' adlı gemideki yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Trabzon Limanı'ndan Rusya'nın Sochi Limanı'na yaş meyve ve sebze götüren ve limanın açığında yükünü boşaltmak için bekleyen ''Boztepe'' adlı gemide sabah saatlerinde çıkan yangını söndürmek için Rusya Federasyonu'na ait bir römorkla müdahale ediliyor.

Yetkililer, yangını söndürmek için yakın limanlardan gönderilen takviye römorkların bölgeye ulaşmak üzere olduğunu belirtiyor.

Gemideki 21 mürettebat ile 9 yolcunun römorklarla getirildikleri limanda bulundukları ve herhangi bir sağlık sorunlarının bulunmadığı bildirildi.

Trabzon Limanı yetkilileri, ''Boztepe'' gemisinde, yaş meyve yüklü 26 TIR'ın bulunduğunu, yangının söndürülmesinin uzun sürebileceğini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler