Boztepe Gemisi Geliyor

Trabzon'dan yola çıkan ve Rusya'nın Sochi Limanı açıklarında beklerken yanmaya başlayan ''Boztepe'' adlı gemi, Trabzon Limanı açıklarına çekiliyor.Rusya'nın Sochi Limanı'na yaş meyve ve sebze götürmek için 3 Temmuz'da Trabzon'dan yola çıkan, ancak aynı gü

Boztepe Gemisi Geliyor


Trabzon'dan yola çıkan ve Rusya'nın Sochi Limanı açıklarında beklerken yanmaya başlayan ''Boztepe'' adlı gemi, Trabzon Limanı açıklarına çekiliyor.

Rusya'nın Sochi Limanı'na yaş meyve ve sebze götürmek için 3 Temmuz'da Trabzon'dan yola çıkan, ancak aynı gün liman açıklarında yükünü boşaltmak için beklediği sırada garaj bölümünden alevler yükselen ''Boztepe'' gemisindeki yangını söndürme ve gemiyi soğutma çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi.

Yetkililer, yangın nedeniyle yan yatan geminin, Trabzon'dan dün yola çıkan Lider Şafak isimli gemi tarafından bu sabah saatlerinde Trabzon Limanı açıklarına çekilmeye başlandığını bildirdiler.

Trabzon'a yarın öğle saatlerinde gelmesi beklenen geminin, Liman Başkanlığı'nın izin vermesi durumunda Trabzon Limanı açıklarına demirleyeceğini kaydeden yetkililer, burada geminin inceleneceğini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem