Bordo bereliler terörist avında

Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın Bordo Bereli timleri, kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattıkları kapsamlı operasyon sürüyor. Bordo Berelilere bölgeye indirilen Jandarma Özel Harekat Timleri ve özel eğitimli

Bordo bereliler terörist avında
Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın Bordo Bereli timleri, kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattıkları kapsamlı operasyon sürüyor. Bordo Berelilere bölgeye indirilen Jandarma Özel Harekat Timleri ve özel eğitimli komandolar da destek verirken, kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için timler sınırın karşı tarafına geçerek sıcak takip yapıyor.

Hava destekli sürdürülen operasyonlarda Türkiye- Irak sınırında yer yer şiddetli çatışmalar çıkarken, kobra helikopterler Aktütün Karakolu'na saldıran teröristlerin daha önceden saklanmak için kazdığı sığınakları gün boyu vurmaya devam etti.

KYB: TÜRK SAVAŞ UÇAKLARI KANDİL ÜZERİNDE

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin lideri olduğu Kürdistan Yurtsever Birliği'nin internet sitesi, Türk savaş uçaklarının bugün Kuzey Irak'taki PKK'lı terörislerin üs olarak kullandığı Kandil Dağı üzerinde uçtuğu haberini verdi.

İnternet sitesinin bölgedeki kaynaklara dayanarak verdiği haberde, savaş uçaklarının henüz herhangi bir bombalama operasyonuna katılmadığını, bu uçuşların keşif amaçlı olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem