Bonzai bu hale getirdi

Mecidiyeköy’de bonzai içtiği iddia edilen 16 yaşındaki genç sokak arasındaki bir duvara yığılıp kaldı. Satıcısı olduğu iddia edilen şahıs polis tarafından gözaltına alınırken, gence ilk müdahaleyi daha önceden uyuşturucu kullandıklarını iddia eden şahısla

Bonzai bu hale getirdi

Mecidiyeköy’de bonzai içtiği iddia edilen 16 yaşındaki genç sokak arasındaki bir duvara yığılıp kaldı. Satıcısı olduğu iddia edilen şahıs polis tarafından gözaltına alınırken, gence ilk müdahaleyi daha önceden uyuşturucu kullandıklarını iddia eden şahıslar yaptı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Şişli Mecidiyeköy Lati Lokum Sokak’ta meydana geldi. Beykoz’da oturduğu öğrenilen S.K. (16) iddiaya göre bonzai satın almak için Mecidiyeköy’e geldi. Burada sokak arasında 50 yaşlarında olduğu öğrenilen satıcısıyla buluşan S.K, satıcısına 50 lira verdi. Satıcı ise S.K’ya “bonzai” adlı sentetik uyuşturucu madde verdi. Bunun üzerine S.K. satıcısından parasının üstünü istedi. Ancak satıcı paranın üstünü daha sonra vereceğini söyledi. Durumu onaylayan S.K, daha sonra bonzai içmeye başladı. Satıcısıyla birlikte bonzai içtiği öğrenilen S.K, bir anda duvar kenarına yığıldı. S.K’yı fark eden vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri gelene kadar o esnada yoldan geçen ve eskiden uyuşturucu madde kullandıklarını iddia eden 4 genç, S.K’ya müdahale etti. Önce S.K’nın tişörtünü çıkartan gençler daha sonra yüzünü suyla yıkadı. Ardından kolonya koklattıkları S.K’yı havluyla serinletti. Polis ekipleri ise S.K’ya bonzai sattığı iddia edilen 50 yaşındaki şahsı gözaltına aldı. Ardından S.K’ya sorular sorarak bilincini açık tutmaya çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, S.K’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. S.K, yapılan ilk müdahalenin ardından sedyeye koyularak ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hızır Dikmen isimli bir görgü tanığı, “Biz burada sokakta otururken çocuğu gördük. Ayakta duracak bir hali yoktu. Burada vatandaşın bir tanesi aldı sokak arasına soktu ve ilk müdahaleyi orada yaptı, ayıltmaya çalıştı. Cebinden de uyuşturucu madde çıktı, satıcı da yanındaydı. Ben verdim diye de söyledi. Çocuk zaten ilk konuşmasında, ‘50 lira verdim, paramın üstünü vermedi’ diye bir ifadede kullandı. Bonzai kullandı diye söyledi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler