Bombalı saldırlara karşı polis teyakkuza geçti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ankara'da meydana gelen bombalı saldırının ardından teyakkuza geçti. Güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarılırken polis telsizi anonslarıyla ekipler uyarıldı. Anonsta benzeri bir saldırının İstanbul'da da yapılabileceği uyarı

Bombalı saldırlara karşı polis teyakkuza geçti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ankara'da meydana gelen bombalı saldırının ardından teyakkuza geçti. Güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarılırken polis telsizi anonslarıyla ekipler uyarıldı. Anonsta benzeri bir saldırının İstanbul'da da yapılabileceği uyarısında bulunuldu.

Ankara'da ki bombalı saldırının ardından İstanbul polisi de olası bir saldırıya karşın teyakkuza geçti. Tüm ekipler uyarılarak çelik yelek giyilmesi talimatı verilerek tedbirlerin üst seviyeye çıkarılması istendi. Polis telsizinden yapılan anonsta şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Ankara ilinde meydana gelen 700'lü (patlama) konusuyla alakalı aynı olayın ilimizde gerçekleşebileceği düşünüldüğünden dolayı tüm ekiplerimiz çelik yelekli olacak. Resmi unsurlarımız mutlak suretle çelik yelek giyecekler. Çevreye duyarlı ve can güvenliklerini ön planda tutmak suretiyle görevlerini ifa edecekler. Hassas noktalar, kamu kurumları ve parti binalarına yakın bu bölgedeki görev yapan unsurlarımız güvenlik tedbirlerini en üst seviyeye çıkaracaklar. Birim amirleri de personellerini sık sık denetleyerek daha duyarlı hali getirecekler. Herhangi bir aksaklığa meydan verilmeyecektir. 20-21'in talimatlarıdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler