Bolu Alev Aldı

Bolu'nun Gerede ilçesinde bir köyde çıkan yangında 9 ev, 1 samanlık tamamen yandı ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu.Bolu'nun Gerede İlçesi Karacadağ Demirciler köyünde dün akşam saatlerinde İbrahim Ünlü'ye ait samanlıkta elektrik kontağından yangın çıktı. R

Bolu Alev Aldı

Bolu'nun Gerede ilçesinde bir köyde çıkan yangında 9 ev, 1 samanlık tamamen yandı ve 4 büyükbaş hayvan telef oldu.

Bolu'nun Gerede İlçesi Karacadağ Demirciler köyünde dün akşam saatlerinde İbrahim Ünlü'ye ait samanlıkta elektrik kontağından yangın çıktı. Rüzgarın da etkisi ile samanlıkta çıkan yangın çevrede bulanan evlere sıçradı. Olay yerine gelen Gerede Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangını söndürmek için saatlerce çalıştı. Yangın sabah saatlerinde tamamen söndürüldü.

Yangında İbrahim Ünlü'ye ait samanlık, Hasan Ünlü, Hasan Öztürk, İbrahim Ünlü, Şefika Ünlü, Ahmet Yaman, Celal Çelik, Fevzi Çelik, Hüseyin Şimşek ve Abdullah Bulut'a ait evler tamamen yanarken 4 büyükbaş hayvan da telef oldu.

Çıkan yangınlar sonucunda maddi hasarın yaklaşık 200 bin YTL olduğu söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem