Biricik Rol Bekliyor

Türkiye onu cüce rolleriyle tanıdı ve çok sevdi. Keloğlan'ın Bicirik'i, Pamuk Prenses'in sevimli cücesi Aydın Babaoğlu, 23 yıllık sinema hasretini artık dindirmek istiyor.Babaoğlu, 1984'te "Halk Düşmanı" filminde rol verilmesinin ardından bir daha teklif

Biricik Rol Bekliyor

Türkiye onu cüce rolleriyle tanıdı ve çok sevdi. Keloğlan'ın Bicirik'i, Pamuk Prenses'in sevimli cücesi Aydın Babaoğlu, 23 yıllık sinema hasretini artık dindirmek istiyor.

Babaoğlu, 1984'te "Halk Düşmanı" filminde rol verilmesinin ardından bir daha teklif almaması nedeniyle Yeşilçam'a veda etti. Eski oyuncu, setlerden uzak kaldığı sürede tığ ve el işi yaparak geçinmenin yanı sıra evinde toplanan komşuları ve mahalle çocuklarını da gösterileriyle eğlendiriyor.

PEKUYSAL HAYRANI

Babaoğlu, unutulmuş olmaya isyan ederken Yeşilçam'dan teklif bekliyor. En büyük hayali ise Suna Pekuysal'ı bir kez daha görebilmek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem