Biri Astsubay 25 kişi gözaltında

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince "torbacı" olarak nitelendirilen sokak satıcılarına yönelik Kocaeli, İstanbul ve Diyarbakır'da yapılan operasyonda 25 kişi yakalandı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramad

Biri Astsubay 25 kişi gözaltında

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince "torbacı" olarak nitelendirilen sokak satıcılarına yönelik Kocaeli, İstanbul ve Diyarbakır'da yapılan operasyonda 25 kişi yakalandı.

 

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 30 kilogram esrar, 20 gram kokain ve çok sayıda extacy uyuşturucu hap ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Diyarbakır'da görevli astsubay S.P. ile suç örgütünün Diyarbakır elebaşı Mehmet Burhan Ö. ve Kocaeli elebaşı Çetin Ç'nin de zanlılar arasında olduğu öğrenildi. Astsubay S.P'nin Kocaeli'ye getirildiği ve Merkez Komutanlığında sorgusunun devam ettiği belirtildi. Bu arada, söz konusu suç örgütü üyesi 10 kişinin de daha önceki operasyonlarda yakalandığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler