Beren Saat: "Bunaldım artık"

Beren Saat'in başrol oynadığı ve bölüm başına 40 bin TL kazandığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde mutlu olmadığı iddia edildi. Güzel oyuncunun dostlarına, 'Müstehcen davranışların sonu gelmiyor. Aklımı yemek üzereyim' dediği öğrenildi..Aşk-ı Memnu ile yıl

Beren Saat: "Bunaldım artık"

Beren Saat'in başrol oynadığı ve bölüm başına 40 bin TL kazandığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde mutlu olmadığı iddia edildi. Güzel oyuncunun dostlarına, 'Müstehcen davranışların sonu gelmiyor. Aklımı yemek üzereyim' dediği öğrenildi..

Aşk-ı Memnu ile yıldızı parlayan Beren Saat, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde oynadığına bin pişman olduğu iddia edildi. Fatmagül'ün iç çamaşırından sonra şişme bebeklerinin piyasaya çıkacağı haberleri karşısında oldukça üzgün olan Saat, geçtiğimiz günlerde eğlenmeye gittiği mekanda gençlerin de sözlü tacizine uğramıştı

Dostlarına projeyi kabul ettiğinden dolayı çok pişman olduğunu dile getiren Saat, "Müstehcen davranışların sonu gelmiyor. Aklımı yemek üzereyim. Çok mutsuzum. Sinirlerim bozuldu. Başarılı bir iş yaptığımızı düşünürken aldığım tepkiler hep olumsuz. Bunaldım artık" diyerek dert yanıyormuş.

İki yıl daha sürecek olan 'Fatma-gül'ün Suçu Ne' dizisinden Beren Saat bölüm başına 40 bin TL ücret alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler