Berat Albayrak Genel Başkanlık sorusuna ne dedi?

Haber61 haber servisi - Enerji Sektörünün 9. Sekttör Toplantısı için Trabzon'da gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Haber61.net'in kendisine yönelttiği AK parti Genel Başkanlığı sorusunu yanıtsız bıraktı. Geçtiğimiz günlerde Cumhur Başka

Berat Albayrak Genel Başkanlık sorusuna ne dedi?

Haber61 haber servisi - Enerji Sektörünün 9. Sekttör Toplantısı için Trabzon'da gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Haber61.net'in kendisine yönelttiği AK parti Genel Başkanlığı sorusunu yanıtsız bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yaptığı görüşmeden Olağanüstü Genel Kurul Kararı çıkması ve sonrasında yapılan MYK toplantısının ardından Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu 22 Mayıs'ta olağanüstü kongre yapılacağını ve kendisinin aday olmayacağını açıklamıştı.

Bunun sonrasında kulislerde AK Parti Genel Başkanlığı için öne çıkan 3 isim arasında Bakan Berat Albayrak, Enerji Dağıtım Hizmetleri Derneği tarafından Trabzon'da düzenlenen ve büyük bir katılımla yapılan 9. Sektör toplantısına katıldı.

Bakan Albayrak toplantının ilk bölümünün ardından salondan ayrılırken Haber61.net ekibinin kendisine yönelttiği 'olağanüstü Kongrede Genel Başkanlığa Aday olacak mısınız?' sorusunu teşekkür ederek yanıtsız bıraktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem