Berat Albayrak aylar sonra ortaya çıktı

Berat Albayrak ve eşi düğünde ortaya çıktı

Berat Albayrak aylar sonra ortaya çıktı

Geçtiğimiz aylarda Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak ve eşi uzun bir süre sonra ilk kez görüntülendi. Düğüne katılan Albayrak çifti, nikah şahitliği yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak, bu kararının ardından uzun bir süre etkinliklere katılmamış, görüntülenmemişti. Sessizliğe bürünen Albayrak aylar sonra ilk kez 7 Mayıs günü Büyük Çamlıca Camii'ndeki cuma namazında ortaya çıkmıştı.

EŞİYLE NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Albayrak'ın o günden sonra eşi ile birlikte görüntülendiği yer ise bu kez bir nikah oldu. İstanbul'da gerçekleştirilen törende, Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Betül Özçelik – Aykut Kalender çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğüne, Albayrak çiftinin yanı sıra bazı siyasi isimler de katıldı.

Öte yandan Berat Albayrak'ın ismi Cumhuriyet'te yer alan son fotoğrafından sonra Twitter'da gündem oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler