Benzin ve motorin indirimi sonrası LPG'ye zam!

30 Temmuz Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere LPG fiyatlarına zam yapıldı. 

Benzin ve motorin indirimi sonrası LPG'ye zam!

Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. 26 Temmuz Salı günü itibariyle motorin fiyatlarına 92 kuruş indirim uygulanırken 27 Temmuz itibariyle ise benzin fiyatlarına 50 kuruşluk indirim yapıldı. Peş peşe uygulanan akaryakıt indirimi sonrası araç sahiplerini üzecek haber geldi. 30 Temmuz Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere LPG fiyatlarına zam yapıldı. 

Akaryakıt fiyatlarına zam ve indirim haberleri, brent petrol piyasasında yaşanan dalgalanmalarla birlikte gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda döviz kurundaki hareketlilik ve brent petrol fiyatlarındaki düşüş motorin ve benzin fiyatlarına indirim haberini beraberinde getirmişti. 26 Temmuz günü motorin fiyatlarına 92 kuruş indirim uygulanırken hemen ardından benzin fiyatlarına ise 50 kuruşluk indirim yapıldı. Küresel piyaslarda belirleyici olan petrol fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri ile LPG'ye zam yapıldı. 

LPG'YE ZAM!
Akaryakıt sektöründen edinilen bilgiye göre, 30 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere otogazın (LPG) litre fiyatına 30 kuruş zam geldi.

Motorin ve benzinde fiyat değişimi olmayacak.

Zamla birlikte otogazın litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 11,24 TL’ye, Ankara’da 11,21 TL’ye, İzmir’de 11,11 TL’ye yükselecek. Fiyatlar, iller ve bayiler arasında belirgin farklar gösterebiliyor.

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM YAPILMIŞTI!

Motorin (mazot) grubuna 26 Temmuz Salı günü geçerli olmak üzere 92 kuruş  kuruş indirim geldi. İşte indirim sonrası güncel mazot fiyaları

BENZİNDE BEKLENEN İNDİRİM GELMİŞTİ!

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü itibarı ile benzinde 50 kuruş bir indirim yapıldı.

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 31 TEMMUZ 2022 

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 22,25

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 24,50 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11,1 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22,24 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 24,47 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11,35 TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem