Belediye Binasında Yangın

Büyükşehir belediyesinin Merter'deki binasında yangın çıktı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Merter'de bulunan binayı besleyen jeneratöre yakıt dolumu yapıldığı sırada meydana gelen patlama nedeniyle yangın çıktı. Yangında vücuduna alev sıçrayan bir kiş

Belediye Binasında Yangın

Büyükşehir belediyesinin Merter'deki binasında yangın çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Merter'de bulunan binayı besleyen jeneratöre yakıt dolumu yapıldığı sırada meydana gelen patlama nedeniyle yangın çıktı. Yangında vücuduna alev sıçrayan bir kişi yaralanırken, yakıt dolu tankerin olay yerinden uzaklaştırılması olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, İBB'nin Merter'de bulunan binasını besleyen jeneratöre saat 11.00 sıralarında yakıt dolumu yapıldı. Jeneratöre biraz yakıt verildikten sonra bilinmeyen bir nedenle aniden bir patlama oldu. Ardından jeneratör dairesinde yangın çıktı.

Patlamayla birlikte çıkan yangın sırasında jeneratör dairesinde bulunan Cemallettin Çekim'in vücudunun çeşitli yerlerine alev sıçradı. Dışarı çıkartılan Çekim, arkadaşlarının yardımıyla yangın söndürme tüpleriyle söndürüldü. Bu sırada güvenlik görevlileri yangına müdahale ederek alevleri büyümeden söndürdü. Dolum yapan tanker sürücüsü Durusun Hızır ise tanker hortumunu toplayarak bölgeden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler