Beklenen Yağışlar Kapıda

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havanın ardından gelen sonbahar serinliği özellikle yurdun batısı ve Karadeniz'de beklenen yağışlarla kendini iyice hissettirecek.Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, bugün Orta Kara

Beklenen Yağışlar Kapıda


Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havanın ardından gelen sonbahar serinliği özellikle yurdun batısı ve Karadeniz'de beklenen yağışlarla kendini iyice hissettirecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, bugün Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz yağmurlu olacak. Yarın sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in doğu kıyıları ile akşam saatlerinde Marmara'nın batısında Edirne, Kırklareli ve Çanakkale'de yağış bekleniyor.

Perşembe yağmur
Çarşamba yine Karadeniz kıyıları ile Marmara'nın kuzey doğusu, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul yağışlı geçecek. Ancak yağmur aralıkla ve hafif yağacak. Yağışlar perşembe günü de Marmara'nın kuzeydoğusu, batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'de sürecek. Perşembe akşam saatlerinde İstanbul'un Anadolu yakasında da yağmur bekleniyor. Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Kocaeli ve Sakarya çevreleri cuma günü de yağışlı olacak.

Sıcaklıklar artacak
Özellikle kuzey ve iç bölgelerde hissedilir derecede azalan hava sıcaklığı, bugün ve yarın güney bölgelerde 2 ile 4 derece artacak. Sıcaklıklar, kuzey kesimlerde mevsim normalleri civarında ve yer yer altında, güney bölgelerde de mevsim normalinde seyredecek

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler