Beklenen indirim geldi işte yeni fiyatlar...

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalarda bu sefer araç sahiplerini sevindirecek gelişe yaşandı. Motorinin litre fiyatı 24,51 TL oldu.

Beklenen indirim geldi işte yeni fiyatlar...

Akaryakıt fiyatlarında araç sahiplerinin yüzünü güldürecek gelişme yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda peş peşe gelen zamlar bir süredir yerini indirime bırakmıştı. 30 liraları geçen motorin fiyatları gelen indirimler sonrası 25 TL seviyelerine inmişti. Bu gece gelen yeni indirimle birlikte motorinin litre fiyatı 25 liranın altına indi.

Küresel gelişmeler, dolardaki artış ve brent petroldeki yükselişle birlikte bir hayli artan akaryakıt fiyatlarında sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz ay peş peşe gelen zamlarla cep yakmaya başlayan benzin, motorin ve LPG fiyatları, peş peşe gelen indirimler sonrası bir nebze de olsa vatandaşı rahatlattı.

Bu gece motorine gelen yeni indirimle birlikte vatandaş biraz da olsa rahat nefes aldı.

MOTORİNİN LİTRESİ NE KADAR OLDU?

Dün gelen bilgilere göre motorinde 92 kuruş indirim beklendiği belirtilmişti. Gece yarısından itibaren geçerli olan 92 kuruşluk indirimle birlikte İstanbul'da motorin fiyatı 24,51 lira oldu. Ankara ve İzmir'de ise motorin litre fiyatı 24,64 TL oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem