"Bedelini ağır öderler!"

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...-Ben gökten zembille inmedim. Biliyorsunuz belediye başkanlığından geldim. Bazıları şunu söylüyor: "Başbakanım ne olur bizi bırakma." Böyle bir şey yok nereden çıktı bu. Beni cumhurbaşkanlığına aday gösteri

"Bedelini ağır öderler!"

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

-Ben gökten zembille inmedim. Biliyorsunuz belediye başkanlığından geldim. Bazıları şunu söylüyor: "Başbakanım ne olur bizi bırakma." Böyle bir şey yok nereden çıktı bu. Beni cumhurbaşkanlığına aday gösterildim.

-Biz Tekkeköy'ün yollarını da İstanbul'un boğaz köprüsünü de hızlı trenleri de takip edeceğiz.

-Tekkeköy'ü kazanın kazandıktan sonra geleceğim demiştim. Sözümü yerine getiriyorum.

-Bizim cumhurbaşkanlığımız çok farklı olacak. Oturup dinlenme makamı olarak görmüyoruz.

-Türkiye artık eski Türkiye değil. Kimseein yüzüne bakmadığı gündemi belirlenen bir Türkiye vardı. Artık gündemi belirlenen değil gündem belirleyen bir Türkiye var. Bizi bölmek istediler izin vermedik. Tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak dedik. Bunun üzerinde bazıları operasyon yapmak istiyor. Onlar avucunu yalar. Kimse hesap içine girmesin.

-Bütün bu yolda bu yolculukta zaman zaman bölücü terör örgütü mensuplarının bayrağımıza karşı yaptıkları saygısızlıkları gördük, görüyoruz, takipçisiyiz. Yakalanıp içeri alınanlar var. Bundan sonra yapanlar bedelini ağır öderler. Nitekim geçenlerde Gaziosmanpaşa'da olanı gördünüz. Eğer böyle bir şeye tevessül ediyorlarsa faturasını ödemeye de razı olacaklar. Çünkü bu bayrak şehidimizin simgesidir.

-Bunlara 10 Ağustos'ta sandıkta demokratik bir ders verelim diyorum. Milli gelirimiz 12 yıl önce 230 milyar dolardı. 820 milyar dolar oldu. İhracatımız 36 milyar dolardı şimdi 156 milyar dolar oldu.

-Ben MHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Nereye gönül verdiğinizi iyi bilin. 3,5 yılda gitti. Niye devam etmedi? Depremin altında kalmıştı.

-MB'nin döviz rezervi 27,5 milyar dolardı. Şimdi 131 milyar dolar oldu.

-12 senede 17 bin km bölünmüş yol yaptık. Samsunlu iyi bilir Samsun'dan Sarp'a bu yolu tamamladık. Dağları deldik. O tünelleri biz bitirdik. Çünkü bizim bu millete aşkımız vardır, sevdamız vardı.

-Bizi bölemeyecekler. Aramıza fitne nifak sokamayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem