Bebeğe mezar oldu

Gaziantep’te bayram dolayısıyla çocukları eğlendirmek için lunaparka giden aile dönüş yolunda kaza geçirdi. Otobüsle çarpışan otomobil hurda yığınına dönerken, kazada bir yaşındaki bebek hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Ü

Bebeğe mezar oldu

Gaziantep’te bayram dolayısıyla çocukları eğlendirmek için lunaparka giden aile dönüş yolunda kaza geçirdi. Otobüsle çarpışan otomobil hurda yığınına dönerken, kazada bir yaşındaki bebek hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Ünaldı Mahallesi Protokol Yolu üzerinde meydana geldi. Havalimanındaki yolcuları kent merkezine taşıyan Ali T. yönetimindeki 34 EF 9585 plakalı otobüs ile Sıtkı K. yönetimindeki 27 PP 599 plakalı otomobil, ara yoldan ana yola çıkınca çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil hurda yığınına dönerken, bir yaşındaki Ali Efe K. otomobilden fırladı. Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk olarak durumu ağır olan bir yaşındaki Ali Efe’yi Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ali Efe hayatını kaybetti. Kazada yaralanan otomobil sürücü Sıtkı K. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne eşi Fatma K. ise Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kazada yaralanan çocukları Zübeyde (9), Deniz (5) ve Mehmet (3) ile 10 yaşındaki dayıları Alican Demir, Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından anne ve iki çocuğunun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri ise ikinci bir kazanın yaşanmaması için olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Yapılan incelemelerin ardından kullanılamaz hale gelen otomobil çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı.

Kaza yapan ailenin Ünaldı Mahallesi’ndeki bir yakınlarına bayram ziyaretine geldikleri ve daha sonra çocukların eğlenmesi için lunaparka gittikleri ve kazanın da gece geç saatlerde lunaparktan çıktıktan birkaç dakika sonra meydana geldiği öğrenildi.

Görgü tanıkları cadde üzerinde sinyalizasyon sisteminin olmamasından dolayı sürekli kazaların meydana geldiğini ve yetkililerden buraya çözüm bulmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler