Baykal'a gizli kamera tuzağı!

Gizli kamera rezaletinde son nokta.... Vakit Gazetesi'nin internet haber sitesi habervakti.com, dün gece CHP Lideri Deniz Baykal'ın 'seksi kaseti' olduğunu iddia ederek gizli kamerayla çekilmiş, ne olduğu belirsiz bir görüntüyü yayınladı.Birbirinden seviy

Baykal'a gizli kamera tuzağı!

Gizli kamera rezaletinde son nokta.... Vakit Gazetesi'nin internet haber sitesi habervakti.com, dün gece CHP Lideri Deniz Baykal'ın 'seksi kaseti' olduğunu iddia ederek gizli kamerayla çekilmiş, ne olduğu belirsiz bir görüntüyü yayınladı.

Birbirinden seviyesiz ifadeler içeren haber, kısa süre sonra yayından çekildi ama o görüntüler bugün youtube dahil yüzlerce paylaşım sitesine hızla yayıldı.

Görüntülerin Baykal'ın partideki yatak odasında çekildiği ve birlikte görüntülendiği kadının CHP milletvekili N.B. olduğu iddia edildi.
Elbette o görüntüleri yayınlamayı etik olarak uygun bulmuyoruz. Ancak olay, gerçekliği şüpheli, nasıl üretildiği belirsiz birtakım kamera görüntülerini yayarak 'haysiyet cellatlığı' yapmanın ulaştığı korkunç boyutları da gösteriyor. Baykal'ın yakın çevresine "Büyük bir hukuki mücadele başlatacağım" dediği belirtiliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler