Baykal kasetinde Flaş gelişme!

Edinilen bilgiye göre, Baykal ve Baytok ile ilgili görüntülerin "Webfatihi" tarafından internete konulduğu iddiası üzerine bulunan Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne giden ve isminin H.E. olduğu belirtilen kişi, nöbetçi müdürlüğe müracaat ederek ifade vermek iste

Baykal kasetinde Flaş gelişme!

Edinilen bilgiye göre, Baykal ve Baytok ile ilgili görüntülerin "Webfatihi" tarafından internete konulduğu iddiası üzerine bulunan Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne giden ve isminin H.E. olduğu belirtilen kişi, nöbetçi müdürlüğe müracaat ederek ifade vermek istediğini söyledi. Kendisinin internette "Webfatihi" takma adını kullandığını kaydeden H.E. ancak adı geçen görüntü ile ilgisinin bulunmadığını ifade etti. Olayın duyulmasının ardından çevresindekilerin kendisine şüphe ile baktıklarını aktaran H.E. durumun aydınlatılmasını talep etti.

Emniyet yetkilileri ise durumu nöbetçi savcıya bildirdi. H.E.'nin GBT kaydını da inceleyen polis, herhangi bir delil olmaması sebebiyle savcının talimatıyla H.E. hakkında hiçbir işlem yapmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem