Bayan Gül'den türban yorumu!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül eşi ile birlikte geldiği İngiltere'nin başkenti Londra'da üniversitelerde okuyan öğrenciler ve dernek üyeleri ile biraya geldi. İngiltere'nin başkenti Londra'da ikamet ettiği Mandarin otelde yaklaşık bir sa

Bayan Gül'den türban yorumu!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül eşi ile birlikte geldiği İngiltere'nin başkenti Londra'da üniversitelerde okuyan öğrenciler ve dernek üyeleri ile biraya geldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da ikamet ettiği Mandarin otelde yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştiren Hayrünnisa Gül ,burada yaptığı konuşmada yurtdışında eğitim gören gençlerin ne kadar şanslı olduğuna dikkati çekerek, Türkiye'nin geçen on yılda çok mesafe kaydettiğini artk Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını tüm gençlere Türkiye'de imkanlar sunulduğuna dikkati çekti.

İLKOKULLARDA BAŞÜRTÜSÜ TAKILMASI KONUSUNDAKİ CEHALETİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ'

Gençlerin sorularını yanıtlayan Gül, bir soru üzerine ilkokullarda başörtüsü konusuna da değinerek, "Bu konuda yaşanan bir cehalet varsa biz bunu da ortadan kaldıracağız. İlkokul öğrencisinin kendi isteği ile başörtüsü takması gibi birşey sözkonusu olamaz. Bu konuda karar verecek yaşa geldiğinde kararını verir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem