Başkentte Yağmur Duası

Demir, Cuma namazı öncesi Kocatepe ve Hacıbayram Camii merkez alınmak üzere bunlara bağlı yaklaşık 750 camide yağmur duasının edileceğini belirtti. Demir, bu camilerin dışında ilçe camilerde de vaizlerin yağmur duası yapacaklarını kaydetti.Demir, duaların

Başkentte Yağmur Duası

Demir, Cuma namazı öncesi Kocatepe ve Hacıbayram Camii merkez alınmak üzere bunlara bağlı yaklaşık 750 camide yağmur duasının edileceğini belirtti. Demir, bu camilerin dışında ilçe camilerde de vaizlerin yağmur duası yapacaklarını kaydetti.

Demir, duaların cami içlerinde okunacağını, ilçelerde ise vatandaştan talep gelmesi halinde ayrı bir günde alanda da yağmur duasına çıkılabileceğini ifade etti.

Ankara cemaatini bir bölgeye taşımanın mümkün olmadığını belirten Demir, ''Aslında Peygamberimizin yaptığı şekilde, özellikle çocukların, bütün insanların ve hayvanların bir alanda toplanması uygundur. Sünnet olan budur. Ama bugün Ankara'yı düşündüğümüzde bu pek mümkün görülmüyor. Ayrıca bu duaya bütün cemaatin katılmasını istedik'' diye konuştu.

Her ihtiyaç duyulduğunda Allah'tan yardım istemek gerektiğini anlatan Demir, ''Türkiye'de bugün sıkıntımız yağmurdur. Allah'tan bunu isteriz ama kabul olup olmayacağını bilemeyiz'' dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem