Başkent Havaya Uçacaktı

Ankara Kurtuluş'ta çok katlı bir otoparkta bulunan bir panelvanın bomba ile yüklü olduğu tespit edildi. Otoparkın çevresinde bulunan binalar boşaltıldı.Bombanın bulunduğu otoparka kimse yaklaştırılmıyorSabah saatlerinde yapılan bir ihbar üzerine dedektör

Başkent Havaya Uçacaktı

Ankara Kurtuluş'ta çok katlı bir otoparkta bulunan bir panelvanın bomba ile yüklü olduğu tespit edildi. Otoparkın çevresinde bulunan binalar boşaltıldı.

Bombanın bulunduğu otoparka kimse yaklaştırılmıyor


Sabah saatlerinde yapılan bir ihbar üzerine dedektör köpeklerle inceleme yapan polis, bomba yüklü bir minibüsle karşılaştı.

Olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alan Ankara Valisi Kemal Önal, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. 11 ve 12 Eylül tarihlerinin hassas günler olduğunu ifade eden Kemal Önal, bu hassas günler öncesi Ankara emniyetinin gece arama-tarama çalışmaları yaptığını kaydetti.

Dün gece yapılan bu arama çalışmaları sırasında çok katlı otoparkta Mercedes Vito marka bir minibüsten şüphelendiğini dile getiren Önal, yapılan çalışmalarda söz konusu aracın patlayıcı madde yüklü olduğunun tespit edildiğini kaydetti.

Araçta bomba olduğunun, dedektör köpeklerin tepki vermesi sonucu tespit edildiğini anlatan Kemal Önal, çevrede gerekli önlemlerin alındığını, ev ve işyerlerinin boşaltıldığını söyledi. Bomba imha uzmanlarının çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kemal Önal, bombanın cinsi ve miktarı konusunda bir netlik bulunmadığını kaydetti. Aracın sahte plakalı bir minibüs olduğunu dile getiren Önal, şu an için endişe edecek bir durum olmadığını bildirdi.

Bomba yüklü aracın, çok katlı otoparkın 2. katında olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem