Başkan Genç'ten kongreye katılım çağrısı.

Başkan Genç, bütün vatandaşları kongreye çağırdı.

Başkan Genç'ten kongreye katılım çağrısı.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güç ve moral vermek bütün Trabzonluları AK Parti İl kongresine katılmaya çağırdı.


BÜTÜN DÜNYAYA GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEĞİZ

Başkan Genç, "Sadece bir siyasi partinin Genel Başkanı değil aynı zamanda tüm mazlumların umudu Trabzon’a geliyor. Trabzon hazır. Genel Başkanımıza Başkomutanımıza moral ve güç vereceğiz. Biliyoruz ki, Sayın Cumhurbaşkanımız Trabzon ile kucaklaşmak için sabırsızlanıyor. Bizler de öyle. Tüm Trabzon olarak, yeni bir ruhla Trabzon il kongremizi sizlerin katılımıyla yaparak buradan tüm Türkiye'ye ve ardından bütün dünyaya çok kuvvetli bir mesaj vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza güç vermek için önce havalimanı, sonra Hayri Gür Spor Salonu'nun önünde ve ardından da kongremizde buluşalım. Gün, dünya liderine moral verme günüdür." dedi.

ÖMRÜNÜ MİLLETİNE ADADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ömrünü milletine adadığını belirten Başkan Genç, "2001 yılından itibaren AK Partide birlikte siyaset yaptığım Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gecesini gündüzüne katarak sadece Türkiye için değil, bütün mazlum milletler için mücadelesini cesurca ortaya koyuyor. Bize düşen görev bu mücadelede cumhurbaşkanımıza en kuvvetli desteği vermektir." dedi.

TÜRKİYE'NİN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye’nin makus talihini değiştirdiğine dikkat çeken Genç, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından beri Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız hep milleti için çalıştı. Türk milletinin çıkış yolu, umudu olan Ak parti’yi kurdu ve yasaklara rağmen onun Genel Başkanı olarak seçime girdi. İktidar oldu. Bu millete hizmet yapmak için her türlü baskıyı reddetti, direndi ve Türkiye’nin önünü açtı, dünya mazlumlarının umudu oldu. Türkiye'nin makus talihini değiştirerek askeri gücüyle, ekonomisiyle dünyada adından söz ettiren bir ülke haline getirdi." ifadelerine yer verdi.

"DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR"

Dünyada ilk defa bir cumhurbaşkanının Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda 'Dünya beşten büyüktür' diyerek bütün dünya Müslümanlarına kol kanat gerdiğini ifade eden Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız, hem alt yapıda hem üst yapıda, eğitimde kültürde Türkiye’yi hizmet ağı ile ördü. Çağdaş medeniyet seviyesinin tüm güzelliklerini vatandaşlarına sundu. Bununla kalmadı. Tek dişi kalmış canavar denen batının baskısı altında inleyen Afrikalılar ile dünya Müslümanlarına kol kanat gerdi. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dünya 5’ten büyüktür diyen tek lider o oldu. FETÖ terörünü onun kararlığı ile bertaraf ettik. Türkiye’yi, Sayın Bakanımızla ve Başbakanımızla birlikte terörden arındırdı. Ülkemizi tehdit eden teröre karşı sınır ötesinde önce Fırat kalkanı sonra da Afrin operasyonlarını kahraman ordumuza başkomutanlık yaparak gerçekleştirdi. " sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem