Başkan genç ilk açıklamasını yaptı - “Güzel hizmetlerle yola devam edeceğiz”

Başkan Ahmet Metin genç açıklamalarda bulundu.

Başkan genç ilk açıklamasını yaptı - “Güzel hizmetlerle yola devam edeceğiz”

Haber61 – Haber Servisi – 31 Mart Yerel seçimleri sonrasında yeniden Ortahisar Belediye Başkanı olarak seçilen Avukat Ahmet Metin Genç sonuçlar sonrasında ilk açıklamasını yaptı.

Başkan Genç şu ifadeleri kullandı;

“Şuanda Ortahisar Belediye Başkanı olarak seçimlerin şehrimizde Ortahisar’ımız da medeni bir yarış içerisinde ve demokratik bir olgunluk içerisinde tamamlanmasından dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bütün siyasi partilerimizin teşkilatlarına, başkanlarına adaylarına teşekkür etmek istiyorum. Seçim neticesinde şuanda hemşerilerimiz, seçmenlerimiz iyi bir derece ile birlikte bize itimatlarını, güvenlerini ortaya koydular ve devam kararı verdiler. Bizde bu teveccühün sorumluluğu ile birlikte inşallah önümüzdeki 5 yıllık zaman diliminde hep birlikte, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ile birlikte el ele vererek Ortahisar’ımıza en güzel hizmetleri yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Bunun mutluluğunun heyecanını yaşıyoruz. Hizmete devam etmenin heyecanıyla, motivasyonu ile birlikte mazbatamızı aldıktan sonra bismillah deyip yola devam edeceğiz. Şuanda sonuçlara göre Ortahisar'ımızın ’eni dönem belediye başkanı sıfatıyla birlikte bize oy versin vermesin bütün vatandaşlarımızın adaletle, hakkaniyetle belediye başkanlığı görevini ifa edebileceğimi, bu konuda kendime güvenimin olduğunu bütün hemşerilerimize güvenimizin olduğunu yeni dönemde de güzel hizmetlerle yola devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Cumhur İttifak’ımızın adayı olarak Bu seçim propaganda döneminde mesai birlikteliği içerisinde ulunduğumuz AK Parti’mizin çok kıymetli il başkanı, ilçe başkanı, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, Milliyetçi Hareket partimizin il başkan ilçe başkanı, ülkü ocakları başkanı ve bütün teşkilatlarına çok çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifak’ımızın dışında da görüşünü güvenerek, diğer siyasi partilerimizin seçmenlerinde de bize oy veren bütün seçmenlerime çok çok teşekkür ediyorum. Bu saat itiberi ile artık oy veren vermeyen ayrımını bir tarafa bırakarak, bütün hemşerilerimizin belediye başkanı olarak Allah2ın nasibiyle Büyükşehir Belediye başkanımızla birlikte en güzel hizmetleri şehrimize kazandırmak için Bismillah deyip yola çıkacağız. Seçimin evvela Ortahisar’ımıza, bütün Trabzon’umuza bütün ülkemize ve nihayeten demokrasimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem