"Başım açık diye günahkar mıyım?"

İlahiyatçı Fatih Çıtlak, Star TV ekranlarında yayınlanan 'Melek' programına konuk oldu. Sunucu Melek Baykal, 'İslamiyet'te örtünme' konusunu açtı. "HOCAM BAŞIM AÇIK, GÜNAHKAR MIYIM?" Baykal, Fatih Çıtlak'a "Benim saçım açık, ben günahkar mıyım hocam şimdi

"Başım açık diye günahkar mıyım?"
İlahiyatçı Fatih Çıtlak, Star TV ekranlarında yayınlanan 'Melek' programına konuk oldu. Sunucu Melek Baykal, 'İslamiyet'te örtünme' konusunu açtı.
 
"HOCAM BAŞIM AÇIK, GÜNAHKAR MIYIM?"
 
Baykal, Fatih Çıtlak'a "Benim saçım açık, ben günahkar mıyım hocam şimdi?" sorusunu yöneltti.
 
Fatih Çıtlak ise, günahkar olup ya da olmamanın ölçütünün olduğunu, Kur'an-ı Kerim'deki örtünme meselesinin sağa sola çekilecek bir tarafının olmadığını anlattı.
 
Allah'ın ayetinin insanlar tarafından eğilip bükülemeyeceiğini söyleyen Çıtlak, boyunların ve ziynet yerlerinin örtülmesine dair ayetin çok net olduğunu vurguladı.
 
Kur'an-ı Kerim'in en net, en anlaşılır ayetlerinin hüküm ayetleri olduğunu da sözlerine ekleyen Fatih Çıtlak, "Bir adam namazı kılacak mı, kılmayacak mı?" sorusuna 100 tane profesör de cevap verse orada durur o dedi. "İçki haram mı, değil mi?" isterse 20 kişi cevap versin, bütün ulema birleşip hepiniz içebilirsiniz desin o ayet orada durur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler