Başbakan'ın sokağında cinayet

Daha önce de tecize uğrayan Ebru Pınar B.'nin eşi tarafından silahla yaralanan Mert, tacizlerine devam edince bu kez genç kadının hışmına uğradı. Mert'le önce tartışan kadın tacizcisinin vücudunu delik deşik etti!Olay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Keç

Başbakan'ın sokağında cinayet

Daha önce de tecize uğrayan Ebru Pınar B.'nin eşi tarafından silahla yaralanan Mert, tacizlerine devam edince bu kez genç kadının hışmına uğradı. Mert'le önce tartışan kadın tacizcisinin vücudunu delik deşik etti!

Olay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Keçiören'deki evinin karşısındaki sokakta meydana geldi.

Ebru Pınar B. isimli şahıs, kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü O. M. (26) isimli şahsa, buluşmak için

Şefkat Mahallesi 20 sokak içerisindekendisini parkta randevu verdi. Ebru Pınar B., burada buluştuğu Osman M.'i kurşun yağmuruna tuttu. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Mert, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olaydan sonrada kaçan B., saklandığı bir apartman içerisinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Kavacık Polis Merkezi'nde ifadesi alınan Ebru Pınar B.'nin eşinin de bir süre önce O. M'i silahla yaraladığı ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi. B.'nin, cezaevine girip çıkan eşinin başının yeniden belaya girmesini istemediği için şahsa randevu verip parkta vurduğunu itiraf ettiği öğrenildi.

Olaydan kısa süre sonra cinayetin işlendiği yere gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Yardım ekipleri, Mert'e müdahalesinde şahsın hayatını kaybettiğini tespit ederek olay yerinden ayrıldı. Cinayet zanlısı B.'nin ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi. Zanlı B.'nin karakoldaki ifadesinde cinayeti, O.M'in uzun süredir kendisini taciz etmesinden dolayı işlediği yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Olaydan kısa süre sonra yakalanan zanlının Cinayet Büro Amirliği tarafından sorguya alındığı bildirildi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem