Başbakan talimat verdi! O ile müjde

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 5 önemli yatırım konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan talepte bulunduğunu belirterek, "Sayın Başbakanımız hiç birine itiraz etmeksizin bu 400 milyon liralık yatırımların tamamıyla ilgili bizzat ilgili

Başbakan talimat verdi! O ile müjde

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 5 önemli yatırım konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan talepte bulunduğunu belirterek, "Sayın Başbakanımız hiç birine itiraz etmeksizin bu 400 milyon liralık yatırımların tamamıyla ilgili bizzat ilgili bakanlara talimat vermek suretiyle programa alınmasını söyledi" dedi.

Yılmaz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 Temmuz'da Ordu'yu ziyaret eden cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaklaşık bir saat Ordu hakkında konuştuklarını belirtti.

Başbakan Erdoğan'ın Ordu mitingini çok beğendiğini söyleyen Yılmaz, "Mitingin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Erdoğan ile Ordu'yu konuşma fırsatı buldum. Bu görüşmede Ordu'ya ilişkin 5 önemli yatırımımızla ilgili talepte bulundum. Bu talebimin tamamı Sayın Başbakanımızın ilgili bakanlara talimat vermek suretiyle süreci başlatmış olduk. Sayın Başbakanımızın ziyareti Ordu'ya 400 milyon liralık yatırım müjdesini de beraberinde getirmiş oldu. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Yatırımlarla Ordu'nun sınıf atlamaya devam edeceğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu önemli projelerden birisi Orduspor'un yeni stadyum projesiydi. Gençlik ve Spor Bakanımız da buraya geldi. Sayın Başbakanımız kendisine talimat verdi. Bir diğeri Melet Irmağı havzasının özel yatırım programına alınmasıydı. Yine bir diğeri ise Ünye Kültür Merkezi'miz ve Fatsa ilçemizde yapacağımız yatırımlarla ilgiliydi ama ana konumuz şehrimizi yakından ilgilendiren ulaşım konusuydu. Bu talep ettiğimiz projelerin toplam maliyeti yaklaşık 400 milyon liradır. Bu projelerin arasında yer alan Orduspor Stadyumu 130 milyon lira, Melet Irmağı projesi 60 milyon lira, yine Ünye Kültür Merkezi ve Fatsa ilçemizdeki yatırımlar 400 milyon liralık yatırımlardır. Diğer ilçelerde yapacağımız yatırımlarla bu rakam 400 milyon lirayı bulmaktadır. Çok şükür ki Sayın Başbakanımız hiç birine itiraz etmeksizin bu 400 milyon liralık yatırımların tamamıyla ilgili bizzat ilgili bakanlara talimat vermek suretiyle programa alınmasını söyledi. Başbakanımızın taleplerimizi yerine getirmesi bizleri son derece memnun etti. İnşallah bu yatırımlar zaman içerisinde tek tek hayata geçirilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ordulular adına bu yatırımlarımıza evet diyen Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz."

Yılmaz, görüşmede yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesi ile ilgili Başbakan Erdoğan'a brifing verdiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler