Başbakan mal bildiriminde bulundu

YSK'ya gelen Başbakan Erdoğan'ın avukatları Ali Özkaya ve Burhanettin Sevencan ile serbest muhasebeci ve mali müşavir Ramazan Kocaboy, mal bildirim formunu teslim etti. Özkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Anayasamız ve 6271 sayılı Cumhurbaşkanı Seç

Başbakan mal bildiriminde bulundu
YSK'ya gelen Başbakan Erdoğan'ın avukatları Ali Özkaya ve Burhanettin Sevencan ile serbest muhasebeci ve mali müşavir Ramazan Kocaboy, mal bildirim formunu teslim etti.
 
Özkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Anayasamız ve 6271 sayılı Cumhurbaşkanı Seçimi Kanunu çerçevesinde Sayın Başbakanımıza ait mal bildirim formunu YSK Başkanlığımıza teslim ettik. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun" dedi.
 
 
Başbakanlık resmi sitesinde Başbakan Erdoğan'ın mal beyanı şöyle:
 
Mal Beyanı
 
16 Haziran 2011 tarihi itibariyle Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın mal beyanı aşağıda sunulmuştur.
 
A - Taşınmaz mal bilgileri
 
Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)
 
B - Banka ve menkul değerler
 
Banka hesaplarında toplam 3.390.384 TL, 25.000 £, 199.867 $
 
C- Alacaklar
 
500.000 TL
 
 
Editörün notu: Uzun yıllardır R. Tayyip Erdoğan'ın her mal varlığı açıklamasında bulunan 500.000 TL alacak kısmının halen geçerliliğini koruması bizleri şaşırttı. Ülkenin Başbakan'ından borç alıp bunca yıldır ödemeyen kişi veya kişilerin kim olduğunu açıkçası biz F5Haber.com editörleri olarak merak ediyoruz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler