Banyoda Talihsiz Kaza

Kağıthane'de, misafirliğe gittiği kız arkadaşının evinde banyoya giren Hakan Vural (23), elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Örnektepe Mahallesi Etibank Caddesi'ndeki bir binada oturan kız arkadaşı H.G'nin yanına giden ve baz

Banyoda Talihsiz Kaza

Kağıthane'de, misafirliğe gittiği kız arkadaşının evinde banyoya giren Hakan Vural (23), elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Örnektepe Mahallesi Etibank Caddesi'ndeki bir binada oturan kız arkadaşı H.G'nin yanına giden ve bazı dizilerde yardımcı oyunculuk yaptığı belirtilen Hakan Vural (23), duş yapmaya gitti.

Gelen gürültü üzerine banyoya giren H.G, baygın halde bulduğu Vural'ın hastaneye sevk edilmesi için ambulans ve polis çağırdı. Sağlık görevlilerince yapılan incelemede, Vural'ın öldüğü anlaşıldı.

Polisin ilk araştırmasında, banyodaki şofbenin açık olan kablosundaki elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği belirlenen Vural'ın cesedi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Vural'ın bileğindeki künye ile boğazındaki kolyenin elektrik şokunun etkisini artırdığı öğrenildi.

H.G. ise polislerce ifadesine başvurulmak üzere Çağlayan Polis Merkezi'ne götürüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler