Bakanlık kampa giriyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, yeni politikaları ve çalışmaları belirlemek üzere 81 ilin müdürünün de katılımıyla yarın Afyonkarahisar'da kampa giriyor.Alınan bilgiye göre, bakanlık gelecek döneme ilişkin vizyon çalışmalarını belirlemek için hareke

Bakanlık kampa giriyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, yeni politikaları ve çalışmaları belirlemek üzere 81 ilin müdürünün de katılımıyla yarın Afyonkarahisar'da kampa giriyor.

Alınan bilgiye göre, bakanlık gelecek döneme ilişkin vizyon çalışmalarını belirlemek için harekete geçti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, 81 ilin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürleriyle yeni politikalar belirlemek üzere Güral Afyon Otel'de toplantı gerçekleştirecek.

İL MÜDÜRLERİ TEK TEK DİNLENECEK!

Yarın başlayacak ve iki gün sürecek toplantıda, Müsteşar Nesrin Çelik, müsteşar yardımcıları, genel müdürler ve daire başkanları da hazır bulunacak.

Her genel müdürlük yaptıkları çalışmaları toplantıda il müdürlerine anlatacak, gelecek dönemin planlaması yapılacak.

Bakan İslam il müdürlerini tek tek dinleyecek, illerde yaşanan sorunlar masaya yatırılacak.

TÜM MÜDÜRLER İÇİN ORYANTASYON OLACAK!

Toplantının açılışında il müdürlerine seslenecek olan Bakan İslam, özellikle başta çocuk politikaları olmak üzere engelli ve kadın konularına ağırlık veren bir konuşma yapacak.

Toplantının son bölümü, il müdürleriyle soru cevap şeklinde interaktif olarak gerçekleştirilecek. Toplantı, bazı il müdürlerinin değişmiş olmasından dolayı bir oryantasyon eğitimi olması açısından da önem taşıyor.

Basına kapalı gerçekleştirilecek iki günlük kampın sonunda belirlenecek yol haritası, bakanlığın 2015-2016 dönem vizyonunu oluşturacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem