| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 24 Ekim 2024 10:39

Bakanlık gıdada hile yapan yeni firmaları açıkladı! Vatandaşa at ve eşek eti yedirmişler

Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada hile yapan firmaları açıkladı.

Tarım Ve Orman Bakanlığı, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek sahte gıda markalarını tek tek açıklamaya devam ediyor.

Kazanç uğruna insan sağlığını hiçe sayan vicdansızların bu sefer de vatandaşa dana diye at ve eşek eti yedirdiği ortaya çıktı.

Listeye bakıldığında sahtekarlık yapan firmaların Aydın, Muğla, Mersin, Adana ve Manisa'da olduğu gözlemlendi.

YENİ FİRMALAR EKLENDİ

22 Ekim tarihi itibarıyla listeye yeni firmalar eklendi. Son güncellemede gıda hilekarlarının "Aydın, Muğla, Mersin, Adana ve Manisa" şehirlerinde olduğu gözlemlendi.

Son listedeki sahtekarlığın kırmızı et, zeytinyağı, peynir ve balda yapıldığı görüldü. Buna göre zeytinyağına tohum yağı, balda sahtecilik, peynirde hile, dana etinde tek tırnaklı eti (at-eşek), köftede tavuk eti karışımı tespit edildi.

liste1.jpg

liste2.jpg

liste3.jpg

Kaynak: Haberler

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

A
Aysel
1 yıl önce

PEKİ BU ETLERİ YEDİRMEDEN ÖNCE BAKANLIĞIMIZ NEREDEYDİ ?

M
m.karkucak
1 yıl önce

Yarış kaybeden atlar sucuk yapiliyor

Y
yabanci damat
1 yıl önce

almanyada at eti koyun etinden daha pahaliya satiliyor

H
Hasan dinç
1 yıl önce

Bu etleri disardan getirip satan kimler o zaman.kimin gemisiyle geldi bu etler