Bakanlığa binlerce personel alınacak! İşte başvuru şartları

AK Parti'nin Osmaniye milletvekili adayı olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, partisinin Toprakkale İlçe Başkanlığında yaptığı konuşmada bakanlık bünyesine binlerce personel alımı yapılacağını duyurmuştu.

Bakanlığa binlerce personel alınacak! İşte başvuru şartları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın müjdesini verdiği istihdam müjdesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre bakanlığın taşra teşkilatına 2 bin 431 personel alınacak. İşte başvuru tarihleri ve şartları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 bin 431 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

16 FARKLI BRANŞTAN 2 bin 431 PERSONEL ALINACAK
İlana göre, aile sosyal destek personeli olarak çeşitli branşlarda 134, sosyal çalışmacı, psikolog, fizyoterapist, çocuk gelişimci, diyetisyen, öğretmen, avukat, diğer sağlık personeli, hemşire, büro personeli, tekniker, teknisyen ile koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında 1013, yurt yönetim personeli olarak 23, destek personeli olarak da 1261 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Bakanlığa binlerce personel alınacak! İşte başvuru şartları

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU
KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak sureti yapılacak alımlar için başvurular 28 Nisan ile 8 Mayıs arasında "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet sitesi üzerinden yapılacak.

Pozisyonların illere göre dağılımı, başvuru şartları, istenen belgeler ve sonuçların duyurulmasına ilişkin bilgiler "www.aile.gov.tr" internet sitesinde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler