Bakanlar bonzai için toplanıyor

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, uyuşturucu madde bonzai konusunda İçişleri Bakanı, Aile Sosyal Politikalar Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı ile Pazartesi günü bir araya gelerek, yeni tedbirleri değerlendireceklerini söyledi.Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müe

Bakanlar bonzai için toplanıyor

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, uyuşturucu madde bonzai konusunda İçişleri Bakanı, Aile Sosyal Politikalar Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı ile Pazartesi günü bir araya gelerek, yeni tedbirleri değerlendireceklerini söyledi.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’nin İpsala ilçesinde cami inşaatı temel atma törenine katılırken, Keşan ilçesinde de halkla birlikte iftar yaptı. Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanlığının düzenlediği iftarın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Son günlerde Türkiye’de gençlerin uyuşturucu madde Bonzai kullanımının artmasıyla ölümlere neden olduğu, bununla ilgili çalışmalarınız var mı?" sorusuna cevap veren Bakan Dr. Müezzinoğlu, diğer bakanlıklar ile ortak bir çalışma yapacaklarını söyledi.

Uyuşturucu madde bonzai için İçişleri Bakanı ile görüştüğünü dile getiren Bakan Dr. Müezzinoğlu, Aile Sosyal Politikalar Bakanı ve Milli Eğitim Bakanımızla Pazartesi günü bir araya gelip yeni tedbirler olarak neler yapabiliriz, onu değerlendireceğiz. O değerlendirmeden sonra yol haritamızı yeniden gözden geçirip, kamuoyuna yeni deklare edeceğimiz yeni uygulama kararlaştırırsak onu da açıklarız. Şu anda mevcut uygulamalar, emniyete bizim sağlık camiasına duyarlılık mesajının dışında yeni bir yol haritası çalışması inşallah Pazartesi gününden sonra yapacağız” dedi.

“İSRAİL’İ LANETLİYORUM, KINIYORUM CÜMLELERİ HAFİF KALMAYA BAŞLADI”

Öte yandan İsrail’in Gazze saldırısıyla ilgili saldırılara Bakan Dr. Müezzinoğlu, İsrail’in yaptıklarını lanetliyorum, kınıyorum ama bu cümlelerde hafif kalmaya başladı. Her yıl bir iki defa bazen de Ramazan aylarında insanları katleden açlığa yok eden, tedavi imkanlarından yoksun bırakan insanlık dışı uygulamalar yapıyor. Bunu İsrail’i kınamaktan ziyade arkasında olan güçleri, esasında dünya kamuoyunun güçlü mesaj vermesi lazımdır. Bu arada insan hakkına, yaşama hakkına acımasızca müdahale yapılırken, ABD ve batının sessiz kalması eleştirilmesi gereken boyut olarak düşünüyorum. Yoksa İsrail’i dünya tanıyor ama insan haklarından bahseden, demokrasiden bahseden, hukuktan bahseden medeni denen ülkenin sessizliğini esasında dünya kamuoyunun bir gözden geçirmesi lazım” şeklinde konuştu.

Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun eşi Rabia Kadıoğlu’nun İpsala ilçesinde yaptıracağı caminin temel atma törenine katıldı. Rabia Kadıoğlu temel atma töreninde yaptığı konuşmada bizler de bir şeyler yapabilirsek bu mabetler için bizlere de dua edenler olur umuduyla, hepinizi Allaha emanet ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından caminin temel atma töreni gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem