Bakan'a öğrenciden sert çıkış!

Bakan Günay'a, "Burada AK Parti'yi istemiyoruz. AK Parti uygulamalarından mutlu değiliz" diye çıkıştı. Öğrenciye dönen Bakan Günay, "Yapıcı olun, biraz ne olup bittiği anlamaya çalışın Türkiye'de. Geçmiş 50 yılı kıyaslayın" diye çıkıştı. Kültür ve Turizm

Bakan'a öğrenciden sert çıkış!

Bakan Günay'a, "Burada AK Parti'yi istemiyoruz. AK Parti uygulamalarından mutlu değiliz" diye çıkıştı. Öğrenciye dönen Bakan Günay, "Yapıcı olun, biraz ne olup bittiği anlamaya çalışın Türkiye'de. Geçmiş 50 yılı kıyaslayın" diye çıkıştı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Türk Dili Konuşan Ülkeler Kültür Bakanları Daimi Konseyi 28'nci Dönem Toplantısı kapsamında 13. TÜRKSOY Ressamlar Buluşması Sergisi'nin açılışını yaptı. Sergi kurdelesini konuk bakanlarla birlikte kesen Bakan Günay, 12'nci Ressamlar Buluşması'nda birinci olan Radon Marsaniç'in ödülünü verdi. TÜRKSOY'a üye ülkele ressamlarının yeraldığı sergiyi gezen Bakan Günay, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, yoğun programda atladığını belirterek, "Saygıyla ellerinden öpüyorum" dedi.

Bu arada salona alınmadığını ileri süren Zeynep Turan isimli bir öğrenci, Bakan Günay'a, "Burada AKP'yi istemiyoruz. AKP uygulamalarından mutlu değiliz" diye çıkıştı. Öğrenciye dönen Bakan Günay, "Yapıcı olun, biraz ne olup bittiği anlamaya çalışın Türkiye'de. Geçmiş 50 yılı kıyaslayın" diye çıkıştı.

Güvenlik görevlileri öğrenciyi salondan çıkardı. Bakan Günay ile konuk heyet, daha sonra üniversite içerisindeki Atatürk Konferans Salonu'na yürüyerek geçti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler