Çağlayan Adliyesi'ne saldırıda yeni gelişme! Bakan Tunç açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklamalarda bulundu.

Çağlayan Adliyesi'ne saldırıda yeni gelişme! Bakan Tunç açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Çağlayan Adliyesi önündeki güvenlik noktasına yönelik saldırı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne gelen ve incelemelerde bulunan Bakan Tunç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bakan Tunç'un açıklamaları şu şekilde;

İstanbul Çağlayan'da İstanbul Adalet Sarayı'na bir saldırı girişimi oldu. Bir terör saldırısı. Öncelikle terör saldırısını lanetliyorum. Adliye çalışanlarına ve milletimize geçmiş olsun.

Önce D kapısından girmek isteyen iki terörist, GBT kontrolü sonrası kaçıyorlar ve C kapısına geliyorlar. Polislerimiz ile çatışma oluyor. İki terörist etkisiz hale getiriliyor. Çatışma sırasında 4 vatandaşımız da yaralandı. 1'i hastanede vefat etti. 3 polisimiz yaralandı. Yaralı polislerimizin ve vatandaşlarımızın sağlık durumları iyi. Onlara da acil şifalar diliyorum. Vefat eden vatandaşımıza da rahmet diliyorum.

Buradaki polislerimiz, kahramanca ve dikkatli şekilde davranarak hain bir terör saldırısını önlendi. Onları tebrik ediyorum. Daha önce de bir terör saldırısı olmuştu. Savcımız Selim Kiraz şehit olmuştu. Bugün de yine aynı emellerini gerçekleştirmek isteyen teröristler etkisiz hale getirildi. Terörün her türlüsü ile mücadele etmeye devam edeceğiz.

Soruşturma devam ediyor. Gözaltılar var. Adli soruşturma sürmeye devam edecek. Gözaltı sayısı 34.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler