Bakan Yerlikaya'dan göçmen sorunuyla mücadele mesajı! "Nefeslerini keseceğiz"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da göç ve güvenlik toplantısının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya'dan göçmen sorunuyla mücadele mesajı! "Nefeslerini keseceğiz"

Düzensiz göçmen sorunuyla ilgili mücadelelerini aralıksız sürdüreceklerini belirten Yerlikaya, “Göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin nefeslerini keseceğiz" dedi.

İçişleri Bakanlığı koordinesindeki güvenlik birimleri, düzensiz göçle mücadeleyi kararlı şekilde sürdürüyor. Özellikle 14-28 Mayıs seçimleri sonrası hükümet, sorunun üzerine daha çok yoğunlaşarak binlerce kaçak göçmeni yakalayarak sınır dışı etti.

Başta İstanbul olmak üzere birçok ilde vatandaşın büyük tepkisini çeken göçmen sorunu ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan mücadele mesajı geldi.

"NEFESLERİNİ KESECEĞİZ"
İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nün göç ve güvenlik değerlendirme toplantısına katılan Bakan Yerlikaya, ardında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında "İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'müzde göç ve güvenlik değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Düzensiz göçle mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin nefeslerini keseceğiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem